19, 20, en 21 juni 2020- Eindeloos Eiland Festival Noord Beveland

EEF 2020

Over EEF...
De afgelopen vijf jaar heeft EEF bij veel mensen een bijzonder plekje in het hart gekregen. Drie dagen ontsnappen aan de drukte en hektiek en jezelf onderdompelen in het sprookje van EEF. 

EEF heeft...
in vijf jaar tijd een eigen plek in het Zeeuwse cultuurlandschap ingenomen. Het speelt zich af in een natuurgebied op Noord-Beveland waar doorgaans de stilte zegeviert. Te midden van die natuur liggen de podia als kleine eilandjes met een eigen sfeer. Daar kunnen bezoekers van heel dichtbij de impact van een optreden ervaren. Want uiteindelijk draait het om ontroering, troost, geluk, verwondering. 

EEF is … 
theater voor jong en oud, duiken met dichters en schrijvers in boeken, in actie komen met hoofd of handen, relaxen aan de bosrand, ontmoeten en kennismaken, een droom en een sprookje, een verzameling intieme festivalletjes op een archipel aan eilanden, eindeloos anders. EEF is vooral muziek, eindeloos veel muziek … van klassiek, pop, jazz, blues en folk tot het exotisch vreemde. 
 
EEF zal … 
iedereen die op 19, 20 en 21 juni 2020 langskomt, verrassen en meenemen in een nieuw avontuur. Smullen, genieten van natuur en natuurlijk weer dans, theater, gedichten, workshops, film, en vooral muziek, muziek en nog eens muziek. Muziek van ver en dichtbij. Tijdloos genieten, en ontsnappen aan de hokjes en kijkcijfers. Ontdekken en herkennen, daar draait het om in de EEF archipel.

A small festival with a big heart

- Gregory Page -

EEF Zoekt jou!

Ben jij enthousiast, gedreven, flexibel en hou je van muziek en kunst, dan is EEF op zoek naar jou! EEF is op zoek naar vrijwilligers om dit jaar ons team te versterken. Weten wat we van je verwachten of wat we te bieden hebben, klik dan hieronder op de button.

Meld je aan als vrijwilliger

Blijf op de hoogte over EEF

Eindeloos Eiland Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Gemeente Noord Beveland Provincie Zeeland Rabobank VSB Fonds Lirafonds

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: