eef bonbon 2021

VRIJWILLIGERS

Word ook vrijwilliger van EEF

 

De afgelopen EEF is weer een prachtige herinnering, We danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd! Immers, zonder onze vrijwilligers had het nooit gekund.

 

EEF zoekt altijd mensen die zich voor 100% willen inzetten om EEF tot een onvergetelijk succes te maken. Niet alleen op de drie dagen zelf, maar ook in de maanden voorafgaand aan én de week na afloop van het festival. 

 

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van een festival als EEF. Ze verzetten ontzettend veel werk. Ze zorgen dat het terrein er netjes uitziet, artiesten hun ding kunnen doen en de bezoekers goed worden verzorgd. Alles moet op rolletjes lopen en fijn en safe zijn. Eén ding is zeker; alle vrijwilligers dragen sowieso bij aan het creëren van een fantastische ervaring voor onze bezoekers en natuurlijk ook voor hunzelf. 

EEF maken we samen tot een prachtig festival en dat is juist zo mooi. Samen zijn we tot zoveel in staat en dat is voor iedereen een geweldige motivatie en onschatbare ervaring.

 

 

 

 

 

Ben jij enthousiast, gedreven, flexibel en 

hou je van muziek en kunst, dan is EEF op zoek naar jou! 

EEF is op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken.

 

Wil je deel uit maken van de EEF-vrijwilligers of heb je nog vragen stuur een mail.

Wat verwacht EEF van haar vrijwilligers?

  ♥ Je bent minimaal 16 jaar oud

  ♥ Je bent enthousiast, vrolijk, vriendelijk, een aanpakker, betrouwbaar, verantwoordelijk en flexibel

  ♥ Je houdt je aan gemaakte afspraken, want vrijwillig betekent niet vrijblijvend!

Lees hier het verhaal van de vrijwilligers van het eerste uur. 

 

Wat is er allemaal te doen? 

Vrijwilligersfuncties:

 

Hieronder een aantal werkzaamheden. Er is veel te doen, te veel om op te noemen maar daarom is er voor ieder die wil helpen altijd iets te doen. 

“Vele handen maken licht werk!”

  • We hebben een op- en afbouw ploeg. Die begint al op de zaterdagen een paar weken voordat EEF begint.
  • We zetten samen de backstage op, andere tenten en zorgen voor de ‘aankleding’ van het terrein. Tijdens het festival springt de ploeg bij voor reparaties, aanvullingen en herstelwerk.
  • De weken voor het festival  zorgen dat zoveel mensen op de hoogte zijn van het wat en waar. Dus kun je meehelpen wat flyers of posters her en der in Zeeland of daarbuiten  uit te delen, op te hangen of ergens neer te leggen ….  Laat maar weten.
  • Tijdens het festival helpen bij de entree, controle en wegwijs maken. De kaartverkoop begint on-line. Bezoekers ontvangen we bij de entree waar ze hun toegangsbewijs te laten zien.  En sta je daar dan ben je gelijk een nuttige vraagbaak over programma en voor andere festivalinformatie.
  • Assisteren bij de muntverkoop.
  • Helpen om onze gasten en artiesten  naar de juiste podia te sturen. Voor ieder podium hebben we een stage-hulp nodig. Die zorgt voor alles, behalve de techniek, dat moet gebeuren om een optreden of voordracht goed en volgens de tijdsplanning te laten verlopen.
    Bij de podia staan publiek begeleiders. Ieder podium (we hebben er ongeveer 9) heeft een maximaal aantal bezoekers. Dat geldt ook voor de 2 horeca plekken. Het is tegelijk een manier om publiek gastvrij de weg te wijzen.
  • In de backstage kunnen we altijd ‘handjes’ gebruiken.
  • Ben je handig op de computer? Ook online zijn we zichtbaar en zijn er vrijwilligers nodig voor sociale media, voor website en nieuwsbrief.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je graag het team versterken, aarzel dan niet langer en meld je meteen aan bij Hanny van Eekelen. 

Neem contact met ons op.

11 + 4 =