Wat is EEF?

Het Eindeloos Eiland Festival is inmiddels een begrip in heel Zeeland en ver daarbuiten. 3voor12.vpro.nl schreef over de eerste editie van EEF in mei 2015: “Het mooiste festival van Zeeland. Wees gewoon jezelf, samen met de natuur”. En de VPRO zette meteen ook maar onze muzikale trekker Gregory Page uit Californië op de vijfde plaats van de Beste Festivalacts in Zeeland in 2015.

EEF Festival 2016 compilatie

Eindeloos anders

Het publiek was enthousiast over de intieme festivalsfeer en de vele aangename verrassingen die EEF haar gasten bood. Het motto van EEF is dat we “eindeloos anders” willen zijn. EEF is aantrekkelijk door de unieke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen, lekker en eerlijk eten & drinken. Bekijk de aftermovie op eeffestival.nl, op Facebook of via ‘EEF festival 2015 compilatie’ op Vimeo en zie wat we bedoelen.

Ken je EEF al?

Kenmerkend voor EEF zijn vriendelijkheid, kleinschaligheid, diversiteit, openheid, ongedwongen spontaniteit, meedoen, niks doen, genieten, gezond. EEF richt zich op Zeeuwen van alle leeftijden en op toeristen van heinde en verre. Er is voor elk wat wils. Alles is eindeloos anders. Beleef EEF zelf.

Uitgebreid en gevarieerd programma

Afgelopen jaar waren er nog meer podia, meer muzikale avonturen, meer doe-dingen voor alle leeftijden, meer originele beeldende kunst en meer infotainment. GoodFood bood goed eten en culinaire verrassingen uit allerlei rollende keukens en er waren meer loungegelegenheden.