Het begin is er weer!

Mar 12, 2022 | 0 comments

Vrijwilligers en NL DOET

De landelijke NL DOET dag is een mooi moment om met de opbouw van het EEF terrein te beginnen.

Ruim 20 vrijwilligers melden zich aan het begin van de dag.  Sommigen zijn bekend bij Eindeloos Eiland Festival, anderen komen voor het eerst. In de grote keuken van de Vliethoeve kletsen we gezellig bij en onder het genot van koffie en koek, doen we een voorstel rondje. De afgelopen dagen is er een begin gemaakt met de voorbereidingen en zijn de benodigde materialen naar de Vliethoeve gebracht.

Kasteel

Het nieuwe EEF terrein nodigt uit tot nieuwe creative invullingen. Zo past hier een kasteel, vinden de creatieve organisatoren. Terwijl een groep zich bezig houdt met het beschilderen van de houten kisten in fleurige kleuren, voor het kasteel, houdt een andere groep zich bezig met het aanbrengen van het zeildak van een ware muziektent. Niet een alledaagse klus en met gebruik van een verrijker, een stellage en slimme en sterke mannen lukt het uiteindelijk het zware dakzeil op zijn plaats te krijgen.

Na een gezellige lunch worden de klussen afgemaakt. Aan het eind van de dag kijken we met een tevreden gevoel naar de gerealiseerde resultaten. Dit gaat goed en geeft moed voor de komende dagen, waar er weer gewerkt gaat worden aan het festivalterrein. Want die zullen er nog genoeg zijn. Voor je het weet is het 17 juni 2022 en klinken de muzikalen klanken over dit nu nog lege gebied.

EEF is ook samen veel gedaan krijgen.

Wat is het toch mooi om samen te werken aan een project, dat zoveel moois brengt. Als iedereen iets doet, en de handen uit de mouwen steekt, zie je binnen no-time resultaat. Wat een voldoening geeft dat aan het eind van de dag. Dank je wel alle vrijwilligers.

De kop is er af, het begin  van EEF 2022 is er!

En vind jij het ook leuk om mee te helpen en samen een prachtig EEF te creëren, stuur dan even een mailtje naar Hanny! Ze neemt contact met je op. Welkom!

Dit vind je misschien ook leuk….

EEF wat was je weer leuk

Gelukkig hebben we de fotos nog. Het EEF 2022 weekend in een aantal minuten samen gevat.

Streekomroep de Bevelanden

Streekomroep de Bevelanden

Er was weer een volwaardig Eindeloos Eiland Festival, en de bezoekers weten de nieuwe locatie goed te vinden.

EEF in Omroep Zeeland

EEF in Omroep Zeeland

Dansjes en regendruppels tijdens Eindeloos Eiland Festival in Kortgene: ‘Het oude EEF gevoel is weer terug’

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *