Songs on a wire 7 maart in Goes
Terug naar het overzicht

Songs on a wire 7 maart in Goes

Zaterdagmiddag 7 maart  treedt Songs on a Wire op in de Westerkerk in Goes. 
Naast de release van de laatste CD is het een benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan een weeshuis in Nyamekye in Ghana. De entree bedraagt 10  euro en het concert begint om 15.00 uur

Songs on a Wire vertolkt muziek
Op een eigenzinnige wijze

Vier jaar geleden begonnen 10 muzikanten op verzoek van het Eindeloos Eiland Festival (EEF) een bewerking van songs en teksten van Leonard Cohen.  De jongeren kwamen grotendeels uit Zeeland en de projecten voor jong talent die ze hier kansen biedt. Opdracht was om geen coverband te zijn, maar vooral te richten op een eigen interpretatie zonder de kracht van tekst en muziek uit het oog te verliezen. Resultaat was een groepsnaam – Songs on a Wire -  en een EEF concert dat inmiddels ook op CD is verschenen.  Het jaar daarop een zelfde procedure met muziek van The Beatles en The Rolling Stones. Vorig jaar was het de muziek van de Canadese McGarrigle en Wainwright familie. Ook van die twee EEF concerten is de muziek op CD vastgelegd.  
De groep muzikanten trekt met hun op americana gekleurde muziek steeds vaker langs podia elders in Nederland. Ook werken ze aan een nieuw programma voor het  festival dat in het weekend van 19, 20 en 21 juni op het Eindeloos Eiland Festival in première gaat. 

Alle CD’s (Cohen/ Beatles Stones / McGarrigle & Wainwright– 10 euro per stuk. 3 voor 25 euro. 
CD's Bestellen? Stuur een mail naar Julio.

Terug naar het overzicht