Koken met streek producten
Terug naar het overzicht

Koken met streek producten

Hou je van lekker koken met producten uit de streek?
Margot Verhaagen verzorgt op zondag 16 juni 2 kookworkshops op het EEF festival. De workshops duren ieder 2 uur (12.30 - 14.30 en van 15.00 - 17.00 uur). Deelname is gratis, je moet wel in het bezit zijn van een geldig festivalkaartje. In verband met de voorbereidingen is aanmelden verplicht. Dit kan vooraf bij maartje.nijssen@zlto.nl (de bevestiging volgt na 11 juni) of op de dag zelf op het aanmeldbord. Per kookworkshop kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. VOL = VOL. 
 
Onderstaand menu wordt gemaakt:
Salade van zeewier (van Neeltje Jans)
Artisjokhart met geitenkaas, kruiden en eetbare bloemen
Artisjokblaadjes met een dip met o.m. honing van Noord-Beveland 
Hangop met Zeeroop
 
Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland.
Terug naar het overzicht