EEF 2020???
Terug naar het overzicht

EEF 2020???

Het EEF programma 2020 is op een haar na rond. Opnieuw hebben we een stap gezet in een kwalitatieve verdieping van wat er die drie dagen (19, 20 en 21 juni) langs komt. De website, programma 2020, staat er inmiddels behoorlijk vol mee.

Maar het coronavirus houdt momenteel Nederland en heel de wereld in een vreselijke greep. Wat de gevolgen daarvan zijn voor het Eindeloos Eiland Festival is nu nog niet te overzien, maar uitstel is niet ondenkbaar en wellicht noodzakelijk.

Bij uitstel zal het festival naar 18, 19 en 20 juni  2021 gaan. Al gekochte tickets voor dit jaar blijven dan geldig.

Zolang de richtlijnen, orders en het verstand nog niet tot een besluit daarover hebben geleid, gaan we er van uit dat het festival nog doorgaat.

Dus kaarten zijn nog te koop. Keert het tij, wat we allemaal hopen, en kan het festival doorgaan dan biedt EEF een programma om van te smullen…  herkenbaar en anders, mooier en verrassender dan ooit!  Op onze website is  daar al van te genieten.

Blijf actief op cultureel gebied. Er zijn veel mogelijkheden om ook nu te van cultuur te genieten. Streamingsdiensten doen hun werk, ook voor festivals en theaters.
Maar vooral …  blijf gezond op afstand

Maart 2020, Kerngroep EEF

Terug naar het overzicht