Locatie Eindeloos Eiland Festival

EEF vindt plaats midden op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het festivalterrein ligt naast de Landschapscamping Wilgenoord buiten Wissenkerke. Het terrein grenst aan een ruig en waterrijk natuurgebied: Bokkegat. De zeedijk van Nationaal Park Oosterschelde ligt op een steenworp afstand. Voor overnachtingen, lees hier verder. 

Openingstijden

Vrijdag 15 juni17.00 uur, tussen 17.00 en 19.00 is er welkomstmuziek, vanaf 18.50 starten de optredens.
Zaterdag 16 juni van 12.00 tot 23.55 uur
Zondag 17 juni 11.45 uur tot 18.00 uur 

Routebeschrijving

Volg de N256, Goes-Zierikzee, neem de afslag Kamperland, volg de N255 richting Kamperland, neem de afslag Wissenkerke, gelijk de eerste weg rechts (Oostmolenweg) en daarna de eerste weg links, hier bent u aangekomen op de Vlietenburgweg, volg de bordjes 'Landschapscamping Wilgenoord' Vlietenburgweg 6 4491 PH Wissenkerke.

Er is ruim parkeergelegenheid bij het festivalterrein.

Festival Vervoer - NIEUW in 2018

Nieuw in 2018 is dat tijdens het festival de Hop-on/Hop-off "Zomerbus" bus rijdt vanaf diverse locaties op Noord-Beveland naar het festival terrein en terug. Het vervoer is gratis, mits men in bezit is van een geactiveerde Zeelandpas. Het routeschema wordt eind mei gepubliceerd

Openbaar vervoer

Met openbaar vervoer is het festivalterrein te bereiken vanaf treinstation Goes met bus 31 richting Kamperland Tunnel. Deze vertrekt zaterdag tot 18.34 elk uur. Uitstappen halte Dorpsweg. Lopen in de rijrichting tot het einde van de Dorpsweg, waar je rechtsaf de Dorpsdijk op kunt. Loop deze af tot de eerste weg rechts: dat is de Vlietenburgweg.
Terug gaat de laatste bus op zaterdag om 19.12. Op zondag rijden er geen bussen.

Er is dag en nacht taxivervoer op, van en naar Noord-Beveland (taxidekoster.nl). Plan altijd uw openbaarvervoerreis via 9292.nl.

Pinnen

Het is mogelijk te pinnen op het festival.