Locatie Eindeloos Eiland Festival

EEF vindt plaats midden op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het festivalterrein ligt naast de Landschapscamping Wilgenoord buiten Wissenkerke. Het terrein grenst aan een ruig en waterrijk natuurgebied: Bokkegat. De zeedijk van Nationaal Park Oosterschelde ligt op een steenworp afstand. Voor overnachtingen, lees hier verder. 

Openingstijden

Vrijdag 19 juni, terrein open vanaf 18 uur
Zaterdag 20 juni 
Zondag 21 juni, sluiting 18.00

Routebeschrijving

Volg de N256, Goes-Zierikzee, neem de afslag Kamperland, volg de N255 richting Kamperland, neem de afslag Wissenkerke, gelijk de eerste weg rechts (Oostmolenweg) en daarna de eerste weg links, hier bent u aangekomen op de Vlietenburgweg, volg de bordjes 'Landschapscamping Wilgenoord' Vlietenburgweg 6 4491 PH Wissenkerke.

Er is ruim parkeergelegenheid bij het festivalterrein.

Openbaar vervoer

Met openbaar vervoer is het festivalterrein te bereiken vanaf treinstation Goes met bus 31 richting Kamperland Tunnel. Uitstappen halte Dorpsweg. Lopen in de rijrichting tot het einde van de Dorpsweg, waar je rechtsaf de Dorpsdijk op kunt. Loop deze af tot de eerste weg rechts: dat is de Vlietenburgweg.
Op zondag rijden er geen bussen.

Er is dag en nacht taxivervoer op, van en naar Noord-Beveland (taxidekoster.nl). Plan altijd uw openbaarvervoerreis via 9292.nl.

Pinnen

Het is mogelijk te pinnen op het festival.