Food tijdens EEF

Foodtrucks zorgen voor lekkere hapjes en kleine maaltijden; dat gaat van vis, stoofpotjes, tapas en vegetarische curry’s tot poffertjes en pizza en van alles er tussenin. De komende periode zullen alle foodtrucks op de site geplaatst worden, we geven alvast een voorproefje. (update 17-05-2018)

(H)eerlijke Kost

(H)eerlijke Kost

De specialiteit is de mexicaanse keuken.
Knapperig gebakken quesidilla’s  rijkelijk gevuld met verse groente en kaas, waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen kip, tonijn en vega. 

Arte Della Pizza

Arte Della Pizza

Op een houtgestookte oven in de Pizza-Piaggio worden heerlijke authentieke Italiaanse pizza’s geserveerd.

Creperie Ohlala

Creperie Ohlala

Heerlijke crepes met verrassende vullingen

Missie Applepie

Missie Applepie

Landelijke groene vintage caravan(foodtruck) met verschillende appeltaarten van Zeeuwse bodem, quiches met appel / geitenkaas Zeeuwse Appelaere sap, puro fairtrade koffie thee en chai lattes.. biologisch & fairtrade

 

Zeeuws Ijsmeisje

Zeeuws Ijsmeisje

De ijswagen van Zeeuws IJSmeisje heeft voor ieder wat wils, de traditionele zoete smaak van aardbeien of juist de verfrissende smaak van citroen. Ambachtelijk bereid roomijs, sorbetijs en yoghurt ijs aan in meer dan 20 smaken.

Mosselfiets

Mosselfiets

De mosselfiets is een omgebouwde bakfiets waarvandaan gekookte mosselen worden geserveerd.

Brommer van de Slager

Brommer van de Slager

De brommer van de slager is een Batavus bakbrommer uit 1958, die omgebouwd is tot barbecue... Heerlijk genieten van ambachtelijke hamburgers, saté en andere lekkernijen.

 

De Schouwse Palingroker

De Schouwse Palingroker

Rinus Smalheer is jaren geleden begonnen met het roken van paling.
Gepassioneerd door het oude ambacht, beantwoordt Rinus tijdens het roken alle vragen van de toeschouwers en is er ook de mogelijkheid om de verschillende rooktonnen en het rookproces eens van dichtbij te aanschouwen

Kaldi Koffiebar

Kaldi Koffiebar

Met onze piaggio's maken we de lekkerste koffie soorten

Ratjetoe

Ratjetoe

Ratjetoe gelooft in plantaardig, biologisch, streek en seizoensgebonden eten om zo de wereld een stukje mooier te maken. En dat je daarbij absoluut niet aan variatie en smaak hoeft af te doen laten wij je graag proeven. Kom jij gezellig héérlijke pita’s of parelcouscous salades proeven bij onze vrolijke knalgele foodtruck?