Food tijdens EEF

Foodtrucks zorgen voor lekkere hapjes en kleine maaltijden; dat gaat van vis, stoofpotjes, tapas en vegetarische curry’s tot poffertjes en pizza en van alles er tussenin. De komende periode zullen er nog meer foodtrucks op de site geplaatst worden.

Arte Della Pizza

Arte Della Pizza

Op een houtgestookte oven in de Pizza-Piaggio worden heerlijke authentieke Italiaanse pizza’s geserveerd.

Missie Applepie

Missie Applepie

Landelijke groene vintage caravan(foodtruck) met verschillende appeltaarten van Zeeuwse bodem, quiches met appel / geitenkaas Zeeuwse Appelaere sap, puro fairtrade koffie thee en chai lattes.. biologisch & fairtrade

 

Brommer van de Slager

Brommer van de Slager

De brommer van de slager is een Batavus bakbrommer uit 1958, die omgebouwd is tot barbecue... Heerlijk genieten van ambachtelijke hamburgers, saté en andere lekkernijen.

 

Koffietruuk

Koffietruuk

Wij zijn Annechien en Catelijne en wij willen jou het liefst zien stralen bij het genieten van een (h)eerlijk gezette koffie! Dat doen we graag bij een warm en hartelijk koffiemoment op jullie festival.

Shipwrecked vishut

Shipwrecked vishut

Het assortiment van de shipwrecked vishut bestaat o.a. uit kibbeling. Deze word uitsluitend gesneden uit kabeljauw. Naast de kibbeling bakken wij ook calamare en Mediteraanse visjesmix (pulpo/kibbeling/calamare/sardientjes).

Puur IJS

Puur IJS

Puur IJs, dat is ons heerlijke Zeeuwse schepijs. Vanuit onze ijskar maken we de wereld een stukje blijer met ijs dat  vers bereid is met melk van echte Zeeuwse koeien. En dat proef je! 

Poffers aan zee

Poffers aan zee

Wij komen op het EEFfestival onze heerlijke Oudhollandse poffertjes bakken!

Kaatje Mossel

Kaatje Mossel

Zo vlak aan de Zeeuwse kust, mag een bakje verse mosselen natuurlijk niet ontbreken.

Blend

Smoothies en sapjes gemaakt van vers fruit. Heerlijk verfrissend!

Kale & de Bril

Kale & de Bril

Vegetarisch en vegan eten met een vernieuwde twist.

Oranje wagen

Oranje wagen

Wafels op een stokje met verschillende dips en fruit.