Speel EEF memory

Dec 17, 2021 | 0 comments

Gaat Eef door of niet?

2021. Het was een spannend jaar. Wat wordt het met ons Eindeloos Eiland Festival? De contracten met de artiesten worden steeds opnieuw vastgelegd en vervolgens ook weer gecanceld want Corona gooit roet in het eten. Gelukkig zijn ze bij de EEF organisatie veerkrachtig, laten zich niet ontmoedigen en in september lukt het en hebben we op ons Eindeloze Eiland toch weer een prachtig EEF festival op Hofstede ‘s Gravenhoek! We maken er samen een grote memory van!

Een feest aan herinneringen

En herinneringen maken we met alle artiesten, vrijwilligers, sponsoren en onze bezoekers. Het wordt een geweldig weekend. Aan het eind van dit jaar kijken we graag terug. Mijmeren we over wat er was en wat er weer gaat komen. EEF 2022, het lijkt nog zover weg, maar we zijn druk met een hele groep vrijwilligers om een prachtig nieuw festival samen te stellen. Gelukkig hebben de foto’s van 2021 nog, veel, heel veel.

Speel memory

Droom in deze donkere dagen aan het eind van het jaar met ons mee. En speel dit spel zo vaak je wilt. Het houdt in ieder geval de herinneringen aan de 2021 EEF editie springlevend. Maak er een mooi eind van het jaar van en blijf vooral gezond en genieten! Klik hier of op de afbeelding hieronder op de paarse vakjes om dit EEF memoryspel te spelen. O ja, altijd leuk om deze link te delen. Je kent vast iemand die hier blij van wordt. eef memory

Dit vind je misschien ook leuk….

EEF wat was je weer leuk

Gelukkig hebben we de fotos nog. Het EEF 2022 weekend in een aantal minuten samen gevat.

Streekomroep de Bevelanden

Streekomroep de Bevelanden

Er was weer een volwaardig Eindeloos Eiland Festival, en de bezoekers weten de nieuwe locatie goed te vinden.

EEF in Omroep Zeeland

EEF in Omroep Zeeland

Dansjes en regendruppels tijdens Eindeloos Eiland Festival in Kortgene: ‘Het oude EEF gevoel is weer terug’

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *