EEF locatie is bekend!

Jan 26, 2022 | 0 comments

Wat een waanzinnige locatie!

Dichtbij maar onbekend.

We zijn blij om onze nieuwe EEF, Eindeloos Eiland Festival, locatie voor 2022, bekend te kunnen maken. Het is een schitterend groen gebied met heel veel mogelijkheden om de EEF bezoekers te verrassen.

Prachtige hoekjes en intieme bossages, een vijver en een heuvel en meerdere speelse elementen. Kortom een geweldige plek voor EEF, waar de artiesten op diverse podia en in een relaxte en natuurlijke sfeer hun luisteraars meevoeren tijdens hun reis van hun muzikale en culturele optredens.

Waar de EEF organisatie probeert haar bezoekers een sprookje op eigen grond te laten beleven, zal dit prachtige gebied het decor van alle voorstellingen zijn.

Festivalterrein indelen

Natuurlijk is er al een groep enthousiaste vrijwilligers bezig om op een creatieve manier de inrichting van het EEF terrein tot uitdrukking te brengen. Mogelijkheden en ook onmogelijkheden worden afgewogen. Een soort puzzel die gaandeweg vorm krijgt, een avontuur waarin pas de laatste stukjes van gelegd worden vlak voordat het festival wordt geopend.

De Vliethoeve

Ooit een voorname hoeve, die later veel verbouwingen heeft ondergaan om te voldoen aan diverse maatschappelijke invullingen, behoort de Vliethoeve nu toe aan Landgoed Rijckholt uit Geersdijk.

Het complex ligt net buiten Kortgene aan de Galgendijk. Achter de gebouwen ligt een groen paradijsje wat in juni tot het EEF festival terrein zal worden omgedoopt.

Mogelijk zal ook het bos van Staatsbosbeheer deel uitmaken van het programma. Dit is echter afhankelijk van nestelende vogels en die laten zich zelfs door de organisatie van EEF niet dwingen. rijckholt EEF

Het wordt weer een sprookje

We zien er naar uit op dit prachtige stukje groen van Landgoed Rijckholt iets mooi neer te zetten waar jong en oud, zich een weekend lang kunnen laven aan muziek, cultuur, kunst, literatuur, gezelligheid, hapjes en drankjes en dit alles in een natuurlijke omgeving. Het beloofd weer een verrassend sprookje te worden, verborgen op ons Eindeloze Eiland.

Natuurlijk houden we je graag op de hoogte en wijzen we je de weg om ook te komen genieten op het EEF festival. Schrijf je HIER even in zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Dit vind je misschien ook leuk….

EEF wat was je weer leuk

Gelukkig hebben we de fotos nog. Het EEF 2022 weekend in een aantal minuten samen gevat.

Streekomroep de Bevelanden

Streekomroep de Bevelanden

Er was weer een volwaardig Eindeloos Eiland Festival, en de bezoekers weten de nieuwe locatie goed te vinden.

EEF in Omroep Zeeland

EEF in Omroep Zeeland

Dansjes en regendruppels tijdens Eindeloos Eiland Festival in Kortgene: ‘Het oude EEF gevoel is weer terug’

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *