Programma EEF 2021

2021

Download het blokkenschema
KIDS Vrijdag Zaterdag Zondag

KIDS

Peuters, kleuters, basisschool kids

Zondag 26 september

Ook vandaag weer 3x een boekenfeestje met dans en muziek bij de komst van de BOEKFIETS om 13.30, 15.00 en 16.00 uur. En dan van alles maken en ontdekken bij en met DORON. Of je laten schminken bij Brenda.
Nog jong maar wel op zoek naar een podium. Net als zaterdag jong zie  en hoor je Zeeuws talent op de podia HOEK. 

Peuters, kleuters, basisschool kids

Zaterdag 25 september

13.00 uur: ‘Peertje’ door ANIMOSO
Kinderen en opera  …  bij EEF moet dat kunnen. Peer Gynt verandert in ‘PEERTJE’ en het hele koor en orkest krimpt tot 4 muzikanten die zingen, musiceren, voordragen en acteren  …  kinderopera met de grote ‘O’. Voor kids vanaf 6 jaar een leuk en nuttig avontuur en voor kleuters een opstapje naar verwondering.  Natuurlijk geldt dat laatste voor alle leeftijden. 
Zaterdag gewoon al vroeg  - 13.00 uur - op het EEF terrein te zien en te horen.  Zoals componist Edvard Grieg en schrijver Hendrik Ibsen het hadden bedoeld  … een verhaal over het verschil tussen waarheid en leugen … maar dan net even anders  en in pakweg  35 minuten.  

Vanaf 12.00 uur al veel te beleven en te doen  ... zoals:
PLANTAARDIG – knutselen met blaadjes, bloemetjes en takjes  …  of  om 14.00 en 15.30 even verdwijnen in de wereld van de leukste, mooiste en aangrijpendste boeken met de komst van de BOEKFIETS. Of diezelfde middag meedoen met de Baba Jaga sprookjesverhalen van DORON. Maar natuurlijk geen EEF zonder de verkleedkist en kast van Janny Boen. Ze is er zaterdag al vanaf 12.00 uur. Ook bij de Herfst EEF is het hele terrein een catwalk. Ga als prins, prinses, jonkvrouw, sprookjesfiguur, kabouter of dandy naar de Boekfietsavonturen of een BABA JAGA verhaal van Doron  … Janny maakt je een bijzondere toeschouwer! Natuurlijk wel even eerst schminken bij Brenda, want ook dat kan bij de Herfst EEF

ANIMOSO

ANIMOSO

Zaterdag 25 september KIDS

ANIMOSO

Een bijzonder klassieke voorstelling voor kinderen (en hun ouders). Maar verder natuurlijk voor iedereen die benieuwd is naar een vertolking van het meesterwerk Peer Gynt van van de Noorse componist Edvard Grieg door de groep ANIMOSO. De groep bestaat uit de zangeressen Yvonne Kok, Bauwien van der Meer en Klarijn Verkaart. Zij delen hun liefde voor de combinatie van theater en muziek en hebben hun sporen als zangeres verdiend. Zo zingen zij regelmatig bij de Nationale Opera en andere (opera)gezelschappen. Met Animoso gaan zij buiten de gebaande paden, om klassieke muziek op die manier toegankelijk te maken voor kinderen – en hun families.

Is de waarheid wel voor iedereen hetzelfde? Een groot thema, ook voor kinderen dus (vooral vanaf 6 jaar). Peertje is een grappige muzikale voorstelling over een groot en serieus onderwerp … over de grootste leugenaar van Noorwegen.

PLANTAARDIG

PLANTAARDIG

Zaterdag 25 september KIDS

Mosdieren maken en cactus kleien voor de kleintjes. Zelf dieren bedenken en
maken van mos en stokken. Een eindeloos creatief knutsel avontuur. 

 

BOEKFIETS

BOEKFIETS

Zaterdag, Zondag KIDS

De boekfiets komt naar de Herfst EEF. Peuters en kleuters krijgen zaterdagmiddag  2x een voorleesfeestje van 35 a 40 minuten en zondagmiddag zelfs 3x. Steeds anders, maar altijd draait het om leuke, mooie en bijzondere verhalen. De boekfiets komt dus met boeken,  maar in de bak zit veel meer. En voorlezen betekent dus ook meedoen, samen muziek maken en dansen of waarom niet  … een mooi verhaal verzinnen. … kan dat ook weer mee in de boekfiets

 

Het verborgen sprookje van Zeeland

- VPRO 3voor12 -

Blijf op de hoogte over EEF

Eindeloos Eiland Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Gemeente Noord Beveland Peet ICT Provincie Zeeland

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: